kaksysi.jpg

Jaana oli täysin hurahtanut maalaustaiteeseen. Olohuoneen seinät täyttyivät nopeasti usein hyvin sinisävyisistä maisemista ja omituisista naamankuvista. Thyme katseli mielellään vaimonsa maalaustyötä.

Photobucket

Willow oli ilokseen huomannut tulleensa raskaaksi. Hänen mielestään vauvamasu oli hillittömän suloinen, eikä Kuutti voinut olla eri mieltä. "Kumpikohan se on, tyttö vai poika?" mies mietti tunnustellessaan salaperäisen masuasukin liikkeitä.

Photobucket

Willow'ta harmitti se, ettei häntä päästetty tekemään töitä; sekä Jaana että Willow'n työnantaja olivat sitä mieltä, että raskaana olevan naisen ei ollut fiksua työskennellä huoltoasemalla, jonne eksyi välillä erittäin omituisia hyypiöitä. Kuutti lohdutteli vaimoaan haastamalla hänet tämän tästä shakkiotteluun.

Photobucket

"Mitäs pidätte? Ensimmäinen onnistunut juustokakkuni!" Thyme ylpeili aamiaispöydässä. Willow nyökytteli ja hymyili isänsä mieliksi, mutta oikeasti hänelle tuli paha olo makeasta ja voimakastuoksuisesta kakusta.

Photobucket

Ahti-laama ei ollut vieläkään jättänyt Willow'ta rauhaan. Enää hän ei päässyt sisään, mutta laama keksi itselleen tekemistä pihallakin.

Photobucket

Thymeä alkoi ärsyttää tungetteleva laama. "Anti heittää", hän ilmoitti väkevästi Ahdille, jota taisi hiukan naurattaa vanhan herran asustus.

Photobucket

"Etkö jo käsitä? Me emme tahdo sinua tänne; et ole ystävämme, et naapurimme, et mitään! Hankimme kohta lähestymiskiellon sinulle!" Thyme raivosi laamalle, joka nyökytteli ylimielisesti. "Oletko ihan hullu?" Thyme ihmetteli.

Photobucket

Thyme oli saanut ylimielisestä, tunkeilevasta ja erittäin ärsyttävästä laamasta. Hän hyökkäsi nuorukaisen kimppuun tytärtään suojelevan isän raivolla.

Photobucket

Valitettavasti Thyme ei ottanut huomioon sitä seikkaa, että Ahti oli häntä reilusti nuorempi ja paljon paremmassa kunnossa kuin hän itse. Ahti rökitti Thymen oikein kunnolla.

Photobucket

"On siinäkin nuori mies!" Thyme yritti kääntää tappionsa edukseen, "Tappelee ainakin kolme kertaa itseään vanhemman miehen kanssa ihan tosissaan. Ei mitään kunnioitusta! Nykyajan nuoriso on kyllä turmeltunutta, ei voi muuta sanoa!"

Photobucket

"Älä sinä ukko siinä yhtään yritä!" Ahti antoi samalla mitalla takaisin, "Itsepä aloitit!"

Photobucket

"Jätätkö meidät rauhaan, jos maksan sinulle?" Thyme yritti toisenlaista taktiikkaa. Ahti nyökytteli myöntävästi ja rahat katosivat laama-asun povitaskuun. Viimeinkin Ahti lähti, mutta kuinka kauaksi aikaa, sitä Thyme ei osannut sanoa.

Photobucket

Sisällä Willow kuunteli iloissaan musiikkia. Hän oli huomannut, että vatsassa liike lisääntyi, kun sinne suuntautui ääniaaltoja.

Photobucket

"Miten vauva voi?" Thyme tuli utelemaan ja yritti koskea Willow'n vatsakumpua. Willow kuitenkin kieltäytyi isänsä kosketuksesta. "Ihan hyvin sillä menee", hän vastasi vetäytyessään poispäin.

Photobucket

Joka ilta Kuutti uppoutui harrastukseensa eli ulkoavaruuden toiminnan tarkkailuun. Kuutti oli monet kerrat selittänyt Willow'lle kuinka hienoa olisi joskus nähdä oikea ufo.

Photobucket

"Tämän taskulampun valo varmasti houkuttelee ufoja", Kuutti kihersi innoissaan ja ohjasi valoa taivaalle. "Hei! Tuolla taisi mennä joku", hän huomasi.

Photobucket

Ja toden totta: paikalle oli ilmestynyt suuri avaruusalus, joka osoitti säteellä Kuuttia. "Hei, älkää! Minua häikäisee!" Kuutti vastusteli.

Photobucket

Yhtäkkiä säde oli muutakin kuin valoa - se oli mieletön voima, joka veti Kuuttia ylöspäin, kohti avaruusalusta. Kuutti tarttui hädissään kaukoputkeensa. "Ei, älkää viekö minua!" hän kiljui kauhuissaan, "Minä tahdoin vain nähdä teidät, en tulla teidän mukaan!"

Photobucket

Kuutti päästi ilmoille vielä kauhean karjaisun, joka kaikui ympäri Katajalehtoa, ja sitten hän oli poissa.

Photobucket

"Kuulitko tuon, isi?" Willow kysyi huolissaan, "Ihan kuin Kuutti olisi karjunut." Thyme pudisti päätään. "Minun kuuloni ei ole enää entisellään", hän tyytyi sanomaan.

Photobucket

Willow juoksi pihalle kaukoputken luo. Ulkona oli kammottavan hiljaista. "Ei..." Willow kuiskasi, sillä hän arvasi, mitä oli tapahtunut. Hänelle oli kerrottu tarina hänen isoisoisoäitinsä Alissan miehestä Roopesta, joka oli kaapattu avaruuteen. Hän oli tullut ehjänä takaisin, ja synnyttänyt myöhemmin tyttären. Willow ei voinut olla varma, oliko Kuutille tapahtunut juuri näin, mutta sillä hetkellä se näytti todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Photobucket

Seuraavana iltana pihalle ilmestyi ufo. Se häilyi pihan yläpuolella pitkän tovin ja piipitti niin kovaa ja korkealta, että piipityksen kuulija luuli tärykalvojensa puhkeavan.

Photobucket

Sitten ufo avautui osittain. Aukko muistutti petoeläimen kitaa.

Photobucket

Aukosta putosi Kuutti, joka karjui karjumistaan.

Photobucket

Kuin ihmeen kaupalla Kuutti selvisi monen metrin pudotuksesta suuremmitta naarmuitta.

Photobucket

Päästyään pystyyn Kuutti katsoi taakseen. "Avaruusalus!" hän karjaisi hysteerisesti, kuin ei olisi tajunnut tulleensa itse sen sisältä.

Photobucket

Jaana oli tullut pihalle seuraamaan omituisia tapahtumia. "Se oli oikea ufo", hän ihmetteli ääneen. Ahti oli taas ilmestynyt paikalle ja seurasi tapahtumia yhtä ihmeissään kuin Jaanakin.

Photobucket

Sitten avaruusalus lähti valon nopeudella kohti avaruuden äärettömyyttä.

Photobucket

Thyme oli nukkunut koko tapahtuman ajan etupihan penkillä, jota johtajasusi Albert alkoi raatelemaan.

Photobucket

Willow juoksi heti halaamaan Kuuttia, avaruusmatkalaista. "Et usko, kuinka minä pelkäsin", hän kuiskasi rakkaansa korvaan. Kuutti ratkesi itkuun. "Minä uskon", hän sanoi itkusta paksulla äänellä, "sillä minä pelkäsin, etten enää koskaan näkisi sinua."

Photobucket

Kun Kuutti ja Willow olivat irrottautuneet ikuiselta tuntuvasta syleilystään ja menneet sisälle, Willow'n maha suureni.

Photobucket

"Kultapajuseni, eikö tuon vatsan kanssa ala olla jo aika hankalaa?" Kuutti kysyi ja silitti hellästi Willow'n poskea.

Photobucket

Willow oli kertonut Kuutille Alissasta, Roopesta ja alienlapsesta, joten Kuutti osasi jo odottaakin aamupahoinvointeja.

Photobucket

Ahti oli heittänyt laamapukunsa jonnekin ja haastanut Thymen jalkapallo-otteluun. Thyme oli hyvä maalivahti ja torjui joka ikisen Ahdin laukauksista.

Photobucket

"Hävisit. Olisitko nyt hyvä ja häipyisit? Tällä kertaa vaikka lopullisesti?" Thyme ehdotti hienovaraisesti.

Photobucket

"Tyhmä vanha ukko!" Ahti suutahti, "Minähän tulen tänne kun haluan! Vai tahdotkos kuonoosi?"

Photobucket

"Ota rauhallisesti!" Thyme joutui rauhoittelemaan Ahtia.

Photobucket

Eikä Ahti tietenkään minnekään lähtenyt. Hän jäi mielenosoituksellisesti istumaan koko yöksi etupihalle.

Photobucket

Samaan aikaan Kuutti koki elämänsä järkytyksen, vaikka olikin osannut tapahtumaa odottaa. Vauva ilmoitteli tulostaan.

Photobucket

"On tämäkin", Kuutti mutisi vaihdettuaan tarpeeksi suuret vaatteet päälleen, "Mies raskaana! Minä kun luulin, että vain naiset pystyvät tähän."

Photobucket

Samana iltana oli Willow'n aika synnyttää. "En tee tätä enää ikinä!" hän kiljui punaisessa makuuhuoneessa, "Tämä on ihan liian tuskaista!"

Photobucket

Onneksi tuskaa hieman lievitti suloinen poikavauva.

Photobucket

"Oi, oletpas sinä suloinen", Willow leperteli esikoispojalleen.

Photobucket

"Katsopa poikaasi", Willow ojensi pienokaisen Kuutille. "Hayes", Kuutti totesi katsoessaan poikaansa silmiin, "meidän pikku Hayes."

Photobucket

Willow'lla oli vielä hommia jäljellä, sillä hän oli odottanut kaksosia (kiitos juustokakun.)

Photobucket

Hayesin kaveriksi syntyi tyttö, joka oli perinyt isältään veljensä tavoin ruskeat silmät ja myös tumman ihon. Kummallakin pikkuisella on ruskeat hiukset.

Photobucket

"Ja siinä on MacKenzie", Kuutti sanoi ihastellessaan äitinsä käsivarsilla lepäävää pientä tyttöä. Lapset nimettiin jokien mukaan. Sekä Hayes että MacKenzie virtaavat Kanadassa.

Photobucket

Tuore äiti vei silmin nähden väsyneet pienokaisensa nukkumaan. "Hyviä unia, Kenzie", Willow sanoi hellästi peitellessään MacKenzien.

Photobucket

"Hyvää yötä sinullekin, poikaseni", Willow kuiskasi Hayesille laittaessaan poikansa unille.

Photobucket

Kun kaksoset olivat nukkuneet tarpeeksi, Willow esitteli lapset isovanhemmille. "Onpas se suloinen", Thyme ihasteli.

Photobucket

"Niin on potra poika että", Thyme hymyili nostellessaan Hayesia Willow'n seuratessa tarkkaan, ettei pikkuiselle sattuisi mitään.

Photobucket

Kuutti lohdutteli itkevää Kenzietä. Hän ajatteli, että oli paras tottua puuhailemaan lasten kanssa, kun kerran omassakin mahassa yksi sellainen kasvoi.

Photobucket

Myös hovimestari oli kiintynyt lapsiin. "Ja näin tehdään oikeaoppinen kinkkuvoileipä", mies opetti Kenzietä.

Photobucket

Kuutti oli iloissaan, kun hänen mahansa alkoi näyttää siltä, että synnytys oli lähellä. "Ei pahalla pikkuinen, mutta sinusta olisi kiva päästä eroon", Kuutti jutteli mahalleen, "siis siten, että tulisit pois sieltä mahasta. Olen menettänyt miehekkäät muotoni sinun takiasi."

Photobucket

Juniperin hauta oli siirretty kampukselta Rodriquesien ullakolle, jossa muutkin uurnat oli siistissä rivissä. Piskuinen ullakko ei ilmeisesti miellyttänyt Juniperia - tai sitten hän oli vihainen kuolemansa takia.

Photobucket

"Willow, minua pelottaa synnyttää", Kuutti tunnusti vaimolleen. Willow hymyili rohkaisevasti. "Ponnistat vain. Vaikka tuntuu, että siihen kipuun kuolee, niin ei siihen kuole. Jos kuolisi, minä en olisi tässä", hän lohdutti.

Photobucket

Keskustelutuokion jälkeen Kuutti kuukahti. Raskaus oli niin raskasta.

Photobucket

"Minä tunnen sen liikkeet", Willow tunnusteli Kuutin vatsaa. "Olisi kiva tietää, millainen olento siellä asustaa", Kuutti sanoi.

Photobucket

Demelza oli jokseenkin loukkaantunut, kun se ei ollut saanut paljoakaan huomiota viime aikoina. Willow päätti helliä lintuneitiä silittämällä sitä.

Photobucket

Kaksosten synttärit tulivat yllättävän pian. Thyme ja Willow avustivat pikkuisia kynttilän puhaltamisessa.

Photobucket

Isoisän avustuksella kasvanut MacKenzie sai jostakin mystisestä syystä tummat hiukset.

Photobucket

Hayesissa oli esiintyjän vikaa. Pikkumies hihkui innosta ja selvästi tahtoi kaikkien katsovan juuri häntä, eikä siskoa.

Photobucket

Kenzie ja Hayes näyttivät pitävän toisistaan kovasti, mikä oli tietenkin hyvä asia. Sisarusten välinen kateus ei ollut vanhempien toivomuslistalla.

Photobucket

Kaksoset vietiin yläkertaan omaan huoneeseensa. MacKenzie sai uuden mekon ja hienomman kampauksen. Supersuloisen suklaasilmän luonne oli suhteellisen tasainen: 5-8-7-3-7.

Photobucket

Hayeskin sai uudet vaatteet, mutta sai pitää pystytukkansa. Hayes on luonteeltaan siisti mutta mariseva: 10-3-9-3-1.

Photobucket

Hayes pääsi heti opettelmaan pottailua. Hän keskittyi asiaan kuin se olisi tärkeintä maailmassa.

Photobucket

Kenzie vilkutti Thymelle hyvänyöntoivotukset ja sai aikuiset puhkeamaan sydämelliseen nauruun.

Photobucket

Hayes simahti heti, ja nukkui pitkät sekä täyteläiset unet.

Photobucket

Tai siis olisi nukkunut, ellei Kuutti olisi alkanut karjumaan tuskasta seinän toisella puolella.

Photobucket

"Voi ei, sinähän synnytät!" Willow ihan säikähti, mutta virnuili silti kuin hullu. Tuntuikohan lasten isistä siltä, kun äiti synnytti?

Photobucket

"Sehän on vihreä!" Thyme tokaisi ja kirota pärskäytti sekä hämmennyksestä että onnesta.

Photobucket

"Se on poika, ja miten suloinen!" Kuutti sanoi katsoessaan pieninenäistä lastaan. Alienlapsonen sai nimekseen Jordan. Jordan-joki kulkee esimerkiksi Jordaniassa.

Photobucket

"Hei, ihme olio", Willow tervehti Jordania, joka oli heti sulattanut hänen sydämensä mustilla silmillään. Jaana suhtautui pienokaiseen hieman epäillen, mutta oli silti iloinen Kuutin puolesta.

Eikö Hayes ja MacKenzie olekin suloisia? :D Kuvat eivät kyllä tee pikkuisille oikeutta, he ovat oikeasti vielä suloisempia. Kommentoidahan saa ja se olisi erittäin mukavaa.